Sådan bliver Danmark seedet til playoff: Fornuftige danske muligheder

2 minutters læsning
0

Det er faktisk forholdsvis simpelt, hvis Danmark skal seedes til playoff-kampene i november. Det kræver “kun”, at vi får lidt hjælp fra Frankrig og især fra Holland. 

OPDATERET: Danmark er seedet, da både Frankrig og Holland vandt deres kampe, derfor kan Danmark nu møde Nordirland, Irland, Grækenland eller Sverige.

I aften bliver Danmarks “skæbne” afgjort, da vi omkring kl. 22.45 ved, om Danmark bliver seedet til playoff-kampene eller ej.
Hvis Eriksen, Schmeichel og resten af det danske landshold skal seedes, så kræver det, at Frankrig slår Hviderusland. Det burde være muligt, og Frankrig kan med en sejr, sikre sig en VM-plads.

Svigter franskmændene, så er der fortsat håb endnu. Sverige skal i så fald tabe til Holland, og hvis de gør det, så er franskmændenes resultat egentlig ligegyldigt. Men der er faktisk flere muligheder her, for hvis Frankrig IKKE vinder over Hviderusland, så skal de få samme resultat, som Sverige får mod Holland, og hvis det sker, så bliver Danmark også seedet. Men igen, hvis Sverige taber til Holland, så er Danmark sikker på, at blive seedet uanset Frankrig-kampens resultat.

Læs også: DET STORE PUSLESPIL: SÅDAN BLIVER DANMARK SEEDET TIL PLAYOFF

Som det kan ses, så der er faktisk flere gode muligheder for, at Danmark bliver seedet til playoff-lodtrækningen. Kampene i aften bliver fløjtet op kl. 20.45.

Skriv et svar

SE OGSÅ

Tidligt mål sikrede OB sejren

Søndagens sidste superliga kamp står mellem Odense Boldklub og FC København. Odense Boldkl…