Brøndby vinder overlegent over Silkeborg

14 minutters læsning
0
Efter en landsholdspause på 14 dage er Alka Superligaen tilbage og Runde 12 er i fuld allerede i gang. Søndag eftermiddag mødes Brøndby IF og Silkeborg IF på Brøndby Stadion, hvor kampen bliver fløjtet i gang klokken 16:00 af Anders Poulsen, som er dagens hoved dommer.

Det er Silkeborg IF’s trup og Peter Sørensen, som er taget turen til Brøndby, hvor de skal ud og kæmpe om tre vigtige point. Men man kan ikke sige, at Silkeborg IF har fået den bedste start i superligaen. Især ikke i deres udebane kampe, hvor de faktisk kun har hentet 1 point hjem i deres i udebanekampe i dette års udgave at Superligaen. Men, hvis vi så skal snakke om Silkeborg IF’ hjemmebanestatistik, så kunne den næsten ikke være mere perfekt. Silkeborg IF har hentet 9 point på deres hjemmebane og i alt har Silkeborg IF hentet 10 point efter de første 11 runder i Superligaen. Brøndby IF er kommet lidt bedre fra start end Silkeborg IF, hvor de har hentet hele 21 point efter 11 runde. Brøndby IF ligger lige før kampstart på en 3. plads, men er lige i hælene på både FC Midtjylland og FC Nordsjælland. FC Nordsjælland, FC Midtjylland, Brøndby IF, AC Horsens, FC København og Hobro IK ligger så tæt oppe i toppen af stillingen lige nu. Så det er helt sikkert en meget vigtig kamp for Brøndby IF og nogle vigtige point, der er på spil i denne runde.

Der er helt sikkert også nogle vigtige point på spil i dag for Silkeborg IF. Silkeborg IF ligger på en 12. Plads inden kampstart. Men fra 7. Pladsen til 14. Pladsen er der faktisk kun 7 point i mellem. Så det er helt sikkert også spænding i bunden af ligaen. Inden kampen mellem Brøndby IF og Silkeborg IF gik i gang, var der topopgør på CASA Arena mellem AC Horsens og Hobro IK som altså spillede 2-2 i den tidlige kamp søndag. Lige efter den tidlige kamp kl. 12:00 spillede Aalborg BK mod FC Helsingør på Nordjyske Arena. Kampen i Aalborg endte 1-0 til Aalborg BK.

Da startopstillingerne blev bekræftet, kunne man se, at Peter Sørensen havde valgt at sætte begge de lånte spillere fra Brøndby IF i startopstillingen. Men ved Brøndby IF’ startopstilling kunne man ikke se en Teemu Pukki, men han var altså blevet sat ude på bænken til dagens kampstart. Brøndby IF stillede i stedet for med Kamil Wilczek frem for Teemu Pukki i angrebet sammen med Jan Kliment. Ellers var der ikke noget mere overraskende til de to holds startopstillinger.

LÆS OGSÅ: DANMARK SLÅR MONTENEGRO MED EN 1-0 SEJR

Klokken blev 15:55 og spillerne kunne gå på banen, hvor man kunne høre en fantastisk stemning fra Brøndby IF’ fans. Anders Poulsen og hans dommerteam fik sagt tjek til alt og så kunne han fløjte kampen i gang. Det var Brøndby IF, der fik lov til at lægge ud med bolden. Brøndby IF var for hurtige ude af egen banehalvdel, hvorfor der skulle en omstart til. Der var fra start høj tænding i Brøndby IF’ spil, hvor Silkeborg IF hurtigt kom i lidt problemer. Men Martin Gammelby kom faktisk frem til sine egne chancer, men Frederik Rønnow reddede bolden.

Silkeborg IF kom frem til indlæg og Davit Skhirtladze skyder bolden lige ind på Frederik Rønnow, men bolden ender lige i fødderne på Gustaf Nilsson og han skyder bolden stensikkert ind i mål, og så stod der 1-0 til Silkeborg IF. Efter målet blev der stillet store spørgsmål, om der var offside på Gustaf Nilsson, men man kunne se efterfølgende, at han lige var inde på den rigtige side. Brøndby IF’ Johan Larsson kom hurtigt igen med et skud på stolpen, men det endte med et målspark til Silkeborg IF.

Det var klart Brøndby IF som stod på boldbesiddelsen i kampen. Silkeborg IF havde ikke meget af spillet efter deres mål, men når de havde kom de frem til store chancer. Brøndby IF’ Kamil Wilczek og Silkeborg IF’ Gregor Sikosek havde deres helt egen kampe efter et par svinestreger fra Kamil Wilczek af. Silkeborg IF’ Robert Skov fik også taget nogle gode ture ude på hans fløj. Brøndby IF spillede sig ind i feltet, eller kom frem til situationer, hvor de kunne komme til skud, men Silkeborg IF fik altid stoppet Brøndby IF’ angreb.

Brøndby IF havde nogle rigtig gode hjørnespark, men Silkeborg IF spillere havde nærmest læst alt og havde næsten styr på alt. Sammy Skytte kom ind i en voldsom tackling på Christian Nørgaard, og han havde allerede et gult kort og modtog et mere. Så Sammy Skytte endte med at blive sendt ud af Anders Poulsen efter 42 minutter’ spil efter dobbelt gult.

Anders Poulsen kunne fløjte første halvleg af efter de første 45 minutter af kampen. Der ventede en 15 minutter lang halvleg, hvor Alexander Zorniger og Brøndby IF nok skulle snakke om at komme tilbage i kampen, og Silkeborg IF skulle nok snakke om, hvordan de kan holde Brøndby IF på 0 mål med 1 mand i undertal.

LÆS OGSÅ: USKARPE LIVERPOOL DELTE MOD DEFENSIVT ORIENTERET UNITED-MANDSKAB

Dommerne og spillerne er kommet ind på banen igen. Fra start af havde Brøndby IF skiftet Kasper Fisker og Jan Kliment ud og ind kom Besar Halimi og Teemu Pukki. Men Anders Poulsen kunne fløjte anden halvleg i gang, og det var gæsterne fra Silkeborg der fik lov til at sætte anden halvleg i gang. Brøndby IF fik hurtigt bolden og fik hjørnespark, hvor Brøndby IF nærmest fik et skydetelt inde midt i Silkeborg IF’ felt.

Brøndby IF kom rigtig tæt på, men det var ikke helt nok, selvom de næsten var ved målet, men Silkeborg IF fik bolden clearet og så kunne Brøndby IF altså starte forfra. Silkeborg IF’ Gustaf Nilsson blev skiftet ud, og Peter Sørensen skiftede Tobias Salquist ind, hvor der er spillet 52 minutter af kampen.

Brøndby IF mister bolden, men Johan Larsson tager hurtigt bolden igen, og spiller bolden ind til Besar Halimi og han tager skuddet, hvor han sparker bolden stensikkert over i venstre hjørne, og så stod det 1-1 med 37 minutter igen af kampen. Det ligner også et meget mere træt Silkeborg hold, der er kommet ud efter halvlegen. Simon Tibbling modtager bolden inde i feltet og vælter, men får bolden spillet videre til Hany Mukhtar, og han tager skuddet, og han scorer også i det venstre hjørne.

Hany Mukhtar får lige præcis spillet bolden udenom Thomas Nørgaard, og den ender hos Kamil Wilczek. Han har frit mål, og han scorer stensikkert i midten, og så blev det 3-1 til Brøndby IF. Fremragende spil fra Brøndby IF, hvor bolden ender hos Simon Tibbling,og han tager skuddet lige inde i feltet og han scorer med overligger ind. Brøndby IF fik vendt kampen fra 0-1 til 4-1 på 10 minutter.

Efter de fire Brøndby mål faldt der lidt mere ro på kampen, men Brøndby IF havde stadig spillet og Silkeborg IF var stadig presset meget i bund. Teemu Pukki kunne stadig ikke få det mål ind selvom han forsøgte, men Silkeborg IF reddede bare hans skud på stregen ellers reddede Thomas Nørgaard bare bolden. Men med 9 minutter igen fik Silkeborg IF bolden til at kører rundt, men det var bare på egen halvdel af banen.

Her er det slut og en kendsgerning at Brøndby IF vinder 4-1 over Silkeborg IF, hvor Silkeborg IF ellers startede med at være i front.

Skriv et svar

SE OGSÅ

Tidligt mål sikrede OB sejren

Søndagens sidste superliga kamp står mellem Odense Boldklub og FC København. Odense Boldkl…