Forside Om JuniorMedia News

Om JuniorMedia News

OBS: JuniorMedia News lukkede ned i 2017.

JuniorMedia News er Danmarks største nyhedside for unge. Og du læste helt rigtigt: For unge. Vi er en nyhedsportal, hvor at vi skriver om alt, hvad der rører sig ude i samfundet. Det inkluderer politik, sport, kultur og andet aktuelt stof.

Vi er privatejede og har en helt speciel passion for vores arbejde. JuniorMedia News bestræber sig på at dække alle breaking-news historier og vigtige pressemøder, og vi vil som minimum komme med opdateringer på vores Twitter og Facebook profil.

Vi har en helt særlig fordel. Alle historier bliver skrevet af unge, så vi kan være helt sikre på at vi rammer vores målgruppe: 15-25 år.

Bag JuniorMedia News står et topprofessionelt team af journalister, der brænder for det de laver. Vi er alle super engagerede og parate til at yde vores ypperste, for at sikre dig den bedste nyhedsdækning. Læs mere om hver enkelt journalist under Redaktionen.

Når der for eksempel foregår svære politiske forhandlinger inde bag Christiansborgs tykke mure, så er JuniorMedia News klar til at bryde det helt ned, skille spin fra virkeligheden og berette om begivenhederne så alle kan være med – Vi deler det op i mindre bidder og begynder helt fra begyndelsen.

JuniorMedia News er drevet af unge, der brænder for et bestemt fagligt punkt, ligger inde med en særlig viden og gerne vil dele denne med resten af verden. Vil du gerne være en del af nyhedsteamet, så modtager vi gerne uopfordrede, skriftlige ansøgninger på mail: vhj@juniornyt.dk eller Facebook. Vi er altid klar til at lære dig op i det praktiske, så længe du har mod på at dele dit engagement med alle os andre.

Vores målsætning er, at alle unge har muligheden for at forstå, hvordan at vores samfund fungerer. Vi forklarer de svære begreber, og giver dig alt det, som du skal bruge, for at være 100 procent orienteret om den verden vi lever i.

Historierne er ikke nødvendigvis emner, som unge normalt ville have læst om, men om ting som rører sig ude i samfundet. Vores mål er at gøre unge opmærksomme, på hvad der sker ude i samfundet, og få dem til at interessere sig for det samfund, vi alle skal leve i.

Vi tror på, at hvis at man er godt oplyst – og det starter helt fra ungdommen – så bliver man bedre til at træffe sine valg og en bedre samfundsborger.

JuniorMedia News er ikke drevet, finansieret, eller på anden måde påvirket af politiske, økonomiske, partipolitiske, organisatoriske, eller religiøse interesser. Vi er helt uafhængige.

Alle journalister og redaktører arbejder frivilligt, så det er kun på grund af interessen for journalistik, at vi bliver ved med at producere vores indhold. Alle reklameindtægter bliver brugt redaktionelt på nye intiativer.

Derfor håber vi på jeres forståelse for dette, og opfordrer til at man ikke benytter sig af plugins, som adblocker.

JuniorMedia News laver en masse materiale, ikke kun her til siden. Vi er også aktive på de sociale medier Facebook og Twitter, og samtidig lægger vi alt vores videomateriale op på Youtube. Vores direkte events kan altid ses her på siden, under menúknappen LIVE.

Vi er altid nemme at komme i kontakt med. Hvis du vil i kontakt med vores nyhedsredaktion, kan du skrive til redaktionen@juniornyt.dk, er din henvendelse rettet mod vores sportsredaktion kan du skrive direkte til sportsredaktionen@juniornyt.dk. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at tage direkte kontakt til en journalist eller redaktør. Du finder alle oplysningerne under Redaktionen.

JuniorMedia News har udarbejdet en forretningsplan. Ved interesse kan du henvende dig til nyhedsredaktør Vilas Holst Jensen. 

Domænenavnet Juniornyt.dk er registreret under følgende oplysninger hos DK-Hostmaster. 

Navn: Vilas Jensen
Adresse: Stjernevej 6
Postnr. & By: 3100 Hornbæk
Land: Danmark
Telefonnummer: +45 28405144

JuniorMedia News er ligeledes tilmeldt Pressenævnet  for alle vores platforme. Det betyder at JuniorMedia News er underlagt medieansvarsloven. Det kan du læse meget mere om her. 

Læs mere om os på Redaktionen

Vi er meget glade for den opbakning og støtte vi modtager, og vi glæder til at fortsætte vores arbejde med at levere nyheder til unge. Af hjertet tak!

Skriv til os:
[contact-form-7 id=”6715″ title=”Kontakt (basic)”]