JuniorMedia News stopper efter fem år

5 minutters læsning
0
Herunder følger JuniorMedia News’ pressemeddelelse af 16.10.17: 

Danmarks nyhedsmedie for unge, JuniorMedia News, lukker ned efter fem gode år.  Det har JM News’ ledelse for kort tid siden meddelt den øvrige redaktion.

Lukningen sker som konsekvens af at initiativtageren bag mediet, Vilas Holst Jensen, har valgt at stoppe som ansvarshavende nyhedsredaktør med øjeblikkelig virkning på grund af en længere tids status quo.

»Jeg føler ikke, at jeg kan bidrage mere til mediet i den nuværende situation. Efter en lang periode med status quo, føler jeg, at jeg er kørt træt i det. Mediet har et kæmpe udviklingspotentiale. For at udnytte dette, vil det dog kræve, at man går fuld tid ind i projektet, og det har jeg desværre ikke muligheden for,« lyder det afgående, Ansvarshavende nyhedsredaktør Vilas Holst Jensen som fortsætter:

»Jeg har været utroligt glad for at arbejde med JuniorMedia News og være med til at forme det som medie. Det har været både spændende og lærerigt at udvikle mediet hen mod hvor det er i dag, og jeg er meget stolt af de resultater, som vi har nået frem til nu.«

Vilas Holst Jensen lægger vægt på, at lukningen ikke skyldes samarbejdsvanskeligheder i ledelsen:

»Jeg har været meget glad for mit samarbejde med både sportsredaktør Mads Haugaard, men ikke mindst ind- og udlandsredaktør Valdemar Baes Aaholst, som jeg til dagligt har tegnet den redaktionelle linje sammen med. Begge to er yderst kompetente, og det har været en fornøjelse for mig, at følge deres faglige udvikling sammen med mediets og min egen. Mediets lukning sker som følge af en periode med længere tids status quo og et ønske fra flere parter om, at stoppe mens legen er god, for at kunne fokusere på andre ting. Derudover har jeg været mindst lige så glad for samarbejdet med den øvrige redaktion, som virkelig har gjort sit for at holde mediet kørerende. Alle skylder jeg en stor tak og ønsker dem alt held og lykke fremover«

Vilas Holst Jensen startede mediet i 2013 og har fra 2015 til nu skabt et nyhedsmedie, som er anerkendt blandt både læsere og kilder. Som ansvarshavende nyhedsredaktør har han stået i spidsen for bl.a. JuniorMedia News’ dækning af Skolevalget, Offensimentum-sagen og dækningen af LAU’s suspendering af Stefan Roy Frederiksen som formand.

Vilas Holst Jensen er i dag 17 år gammel, og kommer i fremtiden til at engagere sig i samfundsdebatten omkring demokratiet og det kommende medieforlig. Han vil senere på året udgive en mediestrategi, som bygger oven på Vilas Holst Jensens kamp for #NyhederForUnge.

JM News har på nuværende tidspunkt omkring 100 læsere dagligt, og når ud til omkring 1000 på de sociale medier dagligt.

JuniorMedia News platforme lukkes for yderligere opdateringer. Siden vil dog fortsætte med at være tilgængelig for at sikre mediets eftermæle.

For yderligere kommentarer kontakt:

Initiativtager og Ansvarshavende nyhedsredaktør

Vilas Holst Jensen
+45 28405144
vhj@juniornyt.dk

 

 

  • Lancering: Politiske blogs på JuniorMedia News

    JM News udvider sin dækning af politik med politiske blogs. Formålet er at sættedagsordene…
  • LEDER: LAU modstand stopper os ikke

    Onsdag kl. 13 kunne vi her på siden bringe nyheden om, at Liberal Aliances forretningsudva…
  • LEDER: En samfundsmæssig opgave og et fælles ansvar.

    I 2013 startede undertegnede JuniorMedia News. I dag er JM News et respekteret nyhedsmedie…

Skriv et svar

SE OGSÅ

Offensimentum er midlertidigt deaktiveret på Facebook

Opdatering: JM News er senere blevet gjort bekendt med at Offensimentum trækker sig fra Fa…