Politiet gør nyt fund i sagen om ubåden Nautilus

2 minutters læsning
0
Politiet har i dag gjort en nyt fund, efter hele dagen at have dykket ud for Avedøre Holme, skriver Ekstra Bladet. Man har ledt efter de restende dele af den svenske journalist Kim Walls lig.

Aurora, skib fra Aarhus Universitet, og en båd med dykkere har i dag gennemsøgt havbunden ud for Avedøre Værket ved København, og til aften sejlede Aurora ind til kajen ved værket, hvor en rustvogn fik overleveret en genstand, der er blev bjærget.

LÆS OGSÅ: Peter Madsens sigtelse bliver udvidet

Falcks rustvogn blev efterfølgende kørt væk fra den lille havn, og ifølge EB overværede efterforskningsleder i den mystiske sag, vicepolitiinspektør Jens Møller, det hele. Varevognen, der forlod stedet i aftes, er specielt indrettet til lig og ligdele. Den kørte direkte til retsmedicinsk institut, hvor en båre med en grøn pressening var spændt fast.

Københavns Politi holder pressemøde lørdag, hvor man vil formentlig fremlægge de nye oplysninger.

Opdateret lørdag:

Politiet meddeler, at man har fundet den svenske journalist, Kim Walls, hoved og ben. Det meddeles yderligere, at der ikke er tegn på, at Peter Madsens forklaring om, at hun skulle have fået en 70kg tung lem i hovedet, holder stik.

LÆS OGSÅ: Københavns Politi: Kim Wall er forsøgt sænket bevidst

Skriv et svar

SE OGSÅ

Danmarks militær skal tilføres 5 milliarder kroner i 2018 mener Regeringen

Der blev lagt op til en væsentlig styrkelse af det danske militær, da Regeringen onsdag pr…