21-årig dræbt af skud på Vestegnen

4 minutters læsning
Kommentarer lukket til 21-årig dræbt af skud på Vestegnen
Rigspolitiet

En 21-årig mand blev torsdag aften skudt i brystet et sted på nær Brøndby Stadion på Vestegnen i København. Københavns Vestegns Politi modtog klokken 21.04 en anmeldelse om, at manden var blevet bragt til Glostrup Hospital med skudsår i overkroppen. Han afgik kort efter ved døden på Glostrup Hospital, oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter. Københavns Vestegns Politi har lige nu afspærret en del rundt om Brøndby Stadion.

Københavns Vestegns Politi søger i øjeblikket stadigvæk efter gerningsstedet, som formodes at være i nærheden af Brøndby Stadion. Men Københavns Vestegns Politi oplyser i en pressemeddelelse her til morgen at manden der blev dræbt blev afleveret af et rockermedlem og hans bror, men Politiet oplyser at den dræbte person ikke er kendt i rockermiljøet. Politiet sagde heller ikke noget om den rockergruppe han kom fra. Men Københavns Vestegns Politi oplyste om at den dræbte person var kendt hos Politiet, men ikke PGA. noget med rockerbander at gøre. Københavns Vestegns Politi har gennem natten eftersøgt disse personer der har bragt den dræbte person på hospitalet, men de har fået lov til at gå hen over morgen, da de ikke fandt noget på dem.

LÆS OGSÅ: NY SKUDEPISODE NATTEN TIL TORSDAG GIK UD OVER TILFÆLDIGE PERSONER

Københavns Vestegns Politi oplyste også i pressemødet foran Albertslund Politistation at de stadig søger vidner der kunne havde set eller lagt mærke til noget mistænkeligt omkring kl. 21:00, som kunne være relevant i sagen. Men Politiet oplyser om at ingen er blevet sigtet i sagen, men Politiet håber på at hjælpen fra de offentlige kan fører dem længere frem i sagen. Der heller ikke nogen eftersøgte, da Politiet ikke ved, hvad der er sket.

Københavns Vestegns Politi har her til morgen spærret en stor del af omkring Brøndby og Brøndby Stadion, hvor de gennem søger stedet med hunde. De oplyser ikke noget om, hvornår de har mulighed for at kan åbne det igen. Men sagen er langt fra færdig. Politiet ved ikke engang endnu, hvor gerningsstedet er henne og hvad der helt præcist er sket.

Har man oplysninger om sagen, kan man kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 114.

 

Lukket for kommentarer.

SE OGSÅ

Danmarks militær skal tilføres 5 milliarder kroner i 2018 mener Regeringen

Der blev lagt op til en væsentlig styrkelse af det danske militær, da Regeringen onsdag pr…